Voor jezelf

 

Ervaringsgericht leren met paarden: paardencoaching

Ontdek wat jij persoonlijk kan leren van de paarden. Geïnspireerd door de visies van Linda Kohanov, waarbij het paard als leermeester wordt gezien. Wat kunnen de paarden jou leren over o.a. emoties, grenzen aangeven, loslaten en verbinding maken. Hoe kan je een paard motiveren tot samenwerking en leiderschap krijgen zonder agressie. Neem de tijd om rust te vinden, in contact te komen met jezelf en met de paarden. Je kan hierbij aan de slag met je eigen thema of je laten verrassen door wat de paarden jouw spiegelen. Gecombineerd met een stukje spirituele ondersteuning om jouw op weg te helpen met de dingen waar jij tegen aanloopt. Hieronder kan je meer lezen over de verschillende opties die ik jou kan bieden. 

 

Paardencoaching, hoe werkt dat?

 

Paardencoaching Voor kinderen

 

Coaching sessie Omgaan met hooggevoeligheid

 

Lessen In contact met de paarden

 

Mediteren met paarden

 

Goed gesprek, voor als je niks met paarden hebt maar wel een steuntje in de rug kan gebruiken 

 

Een vleugje magie, het werken met rituelen

 

Kaartlegging, reading en numerologie

 

Een coaching sessie of les duurt 1,5 uur. Alles lessen en sessies zijn los en individueel te volgen.

Oefeningen met de paarden worden alleen op de grond gedaan (afgezien van meditaties), er wordt niet op de paarden gereden. Ervaring met paarden is niet noodzakelijk.

 

 

       

 

 

Aromatherapie en bloesemremedies: pure plantenkracht

Elke plant heeft zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen helpen bij zowel fysieke, mentale als emotionele blokkades. In de vorm van bloesemremedies en essentiële oliën helpen ze jou bijvoorbeeld om weer in je eigen kracht te gaan staan, innerlijke rust te vinden, je concentratie te verbeteren, minder gestrest te zijn en meer in balans te komen. Een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een coaching-sessie. Zowel voor jou als je paard kan ik een persoonlijke bloesemremedie samenstellen of een flesje essentiële olie uitzoeken die jullie verder helpt in jullie ontwikkeling!

 

Bloesemremedies

 

Aromatherapie