Voor vrouwen

 

In mijn werk als paardencoach werk ik veel met jonge hoog-sensitieve vrouwen. Een groep met wie ik mij, doordat ik zelf ook hoog-sensitief ben, erg verbonden voel. Door mijn eigen ervaringen te delen hoop ik ook andere vrouwen te kunnen helpen op hun pad, om hun hoog-sensitiveit als een kracht te leren zien en inzetten. Het is dan ook lange tijd een wens van mij geweest om speciaal voor en met zulke vrouwen een vrouwencirkel te starten.

Wat is dat nou precies, een vrouwencirkel? Het is een groep vrouwen die maandelijks (meestal rond volle maan) met elkaar samenkomt. Om bijvoorbeeld de volle maan of de Keltische jaarfeesten te vieren, rituelen te doen en samen te mediteren. Maar vooral om je als vrouwen met elkaar te verbinden, te delen, naar elkaar te luisteren zonder te oordelen, elkaar advies te kunnen geven, met elkaar te oefenen in het aangeven van je grenzen en zo samen een stukje heling te brengen is het collectieve vrouwelijke bewustzijn. 

Ik ben van plan om mijn vrouwencirkel te starten op 31 oktober 2020. Deze datum is het zowel volle maan als Samhein, het Keltisch begin van het nieuwe jaar. Een mooie symbolische datum om met deze cirkel te beginnen. Heb je interesse om deel te nemen aan deze cirkel? Stuur een mailtje en ik houd je op de hoogte! Alle vrouwen zijn welkom, maar ik wil het groepje graag klein houden dus het aantal plaatsen is beperkt.  

 

Naast een vrouwencirkel geeft ik ook coaching sessies Omgaan met hooggevoeligheid en kan ik je helpen om meer in balans te komen met behulp van Healing (ook geschikt voor vrouwen met aanrakingsangst), Aromatherapie en Bloesemremedies

 

 

Interessante artikelen voor vrouwen 

 

Werken met een Cyclus dagboek

 

Mijn ervaringen over het Stoppen met de pil

 

Meer inzicht in je cyclus met de cyclus computer Daysy

 

De menstruatiecup, een duurzaam alternatief tijdens je menstruatie