Ervaringen

 

Wil jij ook jouw ervaring me Oerpaarden delen?

Stuur dan een mailtje met jouw verhaal.

 

Sytske over Aromatherapie (2019)
"Ik ben nu bijna 2 maanden bezig met aroma therapie. Ik had aan Suzanne gevraagd of ze een olie kon maken om me te helpen ontspannen. Ik ben er heel open ingegaan. Ik gebruikte ook best veel medicijnen om te ontspannen. Deze medicijnen heb ik dankzij deze olie bijna niet meer nodig! Ook was het heel erg druk in mijn hoofd de olie hielp me om mijn gedachtes te focussen zodat ik makkelijker iets met deze gedachten kon doen en acties kon inzetten om mijn hoofd rustiger te krijgen. Kortom de aroma therapie heeft heel veel positiefs gebracht!"

 

Karin over een healing op afstand (2015):
"Na weken van slapeloosheid en alle klachten van dien mocht ik van Suzanne een healingssessie op afstand ontvangen. Ik had tot nog toe geen ervaring met healing en wist ook niet wat ik van de sessie mocht verwachten. Na afloop ontving ik een 'rapport' van de ervaring die Suzanne naar aanleiding van de healingssessie had en ik kan alleen maar zeggen dat ze met haar bevindingen en gevoelige weergave hiervan de spijker op de kop sloeg. De blokkades die ze beschrijft klopt met de klachten die ik in mijn dagelijks leven ervaar. Na de tweede sessie is er voor mij een klein wonder gebeurd… ik kan weer slapen! Ik heb op twee punten een zeer positieve ervaring opgedaan. Ten eerste de terugkoppeling over de blokkades die me op positieve wijze bepalen bij enkele punten waarmee ik in mijn dagelijks leven nog aan de slag kan en wil en ten tweede dat ik weer veel beter kan slapen. Suzanne, dank je wel voor je mooie (en gevoelige) terugkoppeling en de healing die mij echt geholpen heeft om een aantal blokkades op te heffen en zo weer van en normale nachtrust te kunnen genieten. Met de rest van de aandachtspunten ga ik zeker aan de slag!"
 

Renathe over de workshop 'Oerkracht' (2014):

"Het was een bijzondere ervaring om zelf door het paard gespiegeld te worden. De workshop was goed opgebouwd. Stap voor stap kwam ik dichter bij mijzelf en dichter bij het paard. Er kwamen veel verschillende dingen aanbod. Het observeren van de paarden, concentreren op mijn lichaam, stukjes theorie en praktische oefeningen en uiteindelijk verschillende oefeningen met Scooby in de bak. Ik was eerst heel aarzelend en ik wachtte af of ze met mij mee zou lopen. Het lukte kleine stukjes. Maar haar aandacht was nog grotendeels bij het gras aan de rand van de bak. Met een touwtje had ik veel meer vertrouwen, Scooby liep mee, zonder een moment druk op het touw. Suzanne daagde me uit het touw los te koppelen. En ook toen liep Scooby mee, een heel mooi moment. Het was bijzonder te ontdekken dat ik veel meer kan dan ik denk, als ik me goed concentreer en overtuigd ben van mijn eigen kunnen. Een belangrijke les! Wanneer je meer wilt leren over jezelf en wilt leren echt contact te maken met paarden op een natuurlijke manier kan ik je dit zeker aanraden!"

 

Wendy, moeder van Tim (10) en Sander(8) over de workshop “Oerkinderen (2013):

“Mijn kinderen waren onder de indruk van de workshop. Ze kijken met een heel nieuwe blik naar de omgang met pony’s en hun eigen invloed hierin. Een kudde vormen met de pony, je eigen stijl en het ervaren van je eigen ruimte zijn heel positieve ervaringen geweest.”

 

Eliza over een healing voor haar paard (2013):

"Echt een aanrader. Deze jonge vrouw weet waar ze mee bezig is. Ze voelde een blokkade in de keel. Ik vertrouwde dit niet en heb toen een dag later de dierenarts gebeld. Er kwam uit dat mijn pony beginnende copd heeft en hij wordt hier nu voor behandeld, ik ben er gelukkig op tijd bij. Verder is zij heel lief voor dieren, zelfs mijn hondje was helemaal gek van haar. Ben je nog niet helemaal overtuigt? Maak gewoon een afspraak en je zult zien dat het echt effect heeft."