Behandelingen voor je paard en je (huis)dier

 

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van onderstaande behandelwijzen. In overleg met de eigenaar wordt samen gekeken welke behandeling voor het dier passend is. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur)geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben. Ook helpt het dieren om eventuele stress die gepaard gaat met andere behandelingen los te laten. 

 

Schade aan organen en afgestorven weefsel kunnen niet worden hersteld, wel kan er verbetering optreden. Je kunt een oud dier niet meer jong maken.

De behandelingen worden aan huis gegeven, dieren reageren het beste in hun vertrouwde omgeving. Soms is één behandeling voldoende en soms zijn er meerdere behandelingen nodig, dit hangt af van de situatie. Het dier geeft vaak zelf aan hoelang de behandeling duurt.

Eigenaar en dier zijn met elkaar verbonden, als een dier problemen heeft is het goed je er bewust van te zijn dat dit ook iets met jezelf te maken kan hebben. Dieren houden je vaak een spiegel voor.
Tevens kan ik voor je testen of een dier geholpen kan worden met bijvoorbeeld aanvullende voedingssupplementen en welke andere behandelingen je dier zouden kunnen helpen
. Hierbij gebruik ik een pendel of biotensor.

 

 

De behandelingen zijn geen vervanging van advies en behandeling van een arts, er worden geen diagnoses gesteld.

 

 

Healing


Aromatherapie

Bloesemremedies

 

Stemvorken