Coaching

 

Ervaringsgericht leren met paarden

Ontdek wat jij persoonlijk kan leren van de paarden. Geïnspireerd door de visies van Linda Kohanov, waarbij het paard als leermeester wordt gezien. Wat kunnen de paarden jou leren over o.a. emoties, grenzen aangeven, loslaten en verbinding maken. Hoe kan je een paard motiveren tot samenwerking en leiderschap krijgen zonder agressie. Neem de tijd om rust te vinden, in contact te komen met jezelf en met de paarden. Je kan hierbij aan de slag met je eigen thema of je laten verrassen door wat de paarden jouw spiegelen. Gecombineerd met een stukje spirituele ondersteuning om jouw op weg te helpen met de dingen waar jij tegen aanloopt. Hieronder kan je meer lezen over de verschillende opties die ik jou kan bieden. 

 

Paardencoaching, spiegelen met paarden hoe werkt dat?

 

Paardencoaching Voor kinderen

 

Coaching sessie Omgaan met hooggevoeligheid

 

In contact met de paarden

 

Mediteren met paarden

 

 

Coaching met een spiritueel tintje

 

Goed gesprek, voor als je niks met paarden hebt maar wel een steuntje in de rug kan gebruiken 

 

Een vleugje magie, het werken met rituelen

 

Kaartlegging, reading en numerologie

 

Healing, energetisch blokkades opheffen

 

 

Coach traject Oerkracht

Dit coach traject combineert in 8 sessies de verschillende methodes waarmee ik werk om: stress te verminderen, beter om te leren gaan met je blokkades en meer in contact te komen met je echte zelf. Kortom je eigen Oerkracht weer te ervaren! 
Het traject bestaat uit: Een Healing om op alle lagen meer balans te brengen. De kracht van planten en kruiden door middel van Aroma therapieBloesemremedies en de Stressologie methode. De helende werking van paarden in een Spiegelsessie en een Familie opstelling. En ten slotte een stukje spirituele coaching aan de hand van een Tarot/numerologie reading en een persoonlijk op maat gemaakt Ritueel.  

 

 

 

Een coaching sessie of les duurt 1,5 uur. Alles lessen en sessies zijn los en individueel te volgen.

Oefeningen met de paarden worden alleen op de grond gedaan (afgezien van meditaties), er wordt niet op de paarden gereden. Ervaring met paarden is niet noodzakelijk.