Voor vrouwen

 

In mijn werk als paardencoach werk ik veel met jonge hoog-sensitieve vrouwen. Een groep met wie ik mij, doordat ik zelf ook hoog-sensitief ben, erg verbonden voel. Door mijn eigen ervaringen te delen hoop ik ook andere vrouwen te kunnen helpen op hun pad, om hun hoog-sensitiveit als een kracht te leren zien en inzetten. Het is dan ook lange tijd een wens van mij geweest om speciaal voor en met zulke vrouwen een vrouwencirkel te starten.

 

 

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel of een sharing circle is een eeuwenoude traditie, vrouwen komen al van oudsher samen om de geheimen van het leven te delen en door te geven. De cirkel is een symbool voor heelheid, liefde en verbinding. Hierbij kom een vaste groep vrouwen elke maand samen om iedere vanuit haar eigen vrouwelijke wijsheid zich met elkaar met elkaar te verbinden. De cirkel is een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Iedere vrouw krijgt de ruimte om te delen wat je wil delen, op je eigen manier. De andere vrouwen luisteren vanuit hun gevoel, zonder oordeel en zonder moeilijke vragen te stellen. De cirkel is een plek van veiligheid en vertrouwen. Op deze manier wordt er een stukje heling gebracht in het collectieve vrouwelijke bewustzijn. Verder wordt er tijdens de cirkel gewerkt met het thema dat bij de bijbehorende volle maan hoort door middel van een ritueel of meditatie en wordt er aandacht besteedt aan de verbinding van onze vrouwelijke energie met de energie van maan. 

 

Wanneer: 

Hoe vaak: om de maand rondom de volle maan

Waar: Ermelo
Kosten: 10 euro pp

Eerstvolgende volle maan: 

Thema: 

 

Heb je interesse om deel te nemen aan deze cirkel? Stuur een mailtje en ik houd je op de hoogte! Alle vrouwen zijn welkom, maar ik wil het groepje graag klein houden dus het aantal plaatsen is beperkt. De vrouwencirkel vindt bij mij thuis plaats in Ermelo. 

 

 

Meidencirkel

Naast een vrouwencirkel organiseer ik ook een meidencirkel. 

Voor wie: Voor meiden van de leeftijd 11 tot 16 jaar die interesse hebben in spiritualiteit en zich hierin graag willen ontwikkelen.
Wat gaan we doen: Net als in de vrouwencirkel is er de veiligheid en ruimte om te delen, te praten en van elkaar te leren. Er wordt aandacht besteedt aan de overgang van meisje naar vrouw, vrouwelijke energie en de verbinding met de maancyclus. Daarnaast gaan we aan de slag met het thema van de volle maan op dat moment door het doen van bijvoorbeeld een ritueel, meditatie, boswandeling, werken met edelstenen, kruiden, oliën of iets creatiefs.

 

Wanneer: de cirkel gaat starten bij genoeg aanmeldingen, er is momenteel nog plek!

Hoe vaak: om de maand, rondom de nieuwe maan

Waar: Ermelo

Kosten: 15 euro pp

 

 

 

Naast een vrouwencirkel geeft ik ook coaching sessies Omgaan met hooggevoeligheid en kan ik je helpen om meer in balans te komen met behulp van Healing (ook geschikt voor vrouwen met aanrakingsangst), Aromatherapie en Bloesemremedies

 

 

 

Interessante artikelen voor vrouwen 

 

Werken met een Cyclus dagboek

 

Mijn ervaringen over het Stoppen met de pil

 

Meer inzicht in je cyclus met de cyclus computer Daysy

 

De menstruatiecup, een duurzaam alternatief tijdens je menstruatie

 

Maanfeesten, leef met de seizoenen en de thema's van de volle maan 

 

Zonnefeesten, vier de komst van het licht en verwelkom de rust van het donker